Telefoon: +31(0)613911145     E-mail: info@bentveldenpartners.com

Assessment

Het doel van een assessment is een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de deelnemer, zodat de geschiktheid of doorgroeimogelijkheden goed beoordeeld kunnen worden. Afhankelijk van de doelstelling wordt het assessment op maat ingericht. Vanuit onze unieke methodiek, in samenwerking met LTP, reiken wij onze kandidaten hiermee waardevolle kennis aan omtrent hun gedrag en gedragsmogelijkheden en voorkomen dat mensen op een verkeerde plek terechtkomen.

Talent Fit

Talent Fit helpt jou om uit een aantal sollicitanten de juiste persoon (of personen) te selecteren. Naast informatie over veranderkracht, persoonlijkheid en rollen worden er competentiegerichte voorbeeldvragen geformuleerd, als handvatten voor een diepte-interview.

Pre-Fit

Pre-Fit is een korte, pre-screening module die helpt om bij een grote groep sollicitanten, een eerste selectie te doen op basis van intelligentie.

Live Development

In een gedragsgericht interview worden de competenties van de kandidaat besproken en beoordeeld.

My Career

Wij begeleiden medewerkers de medewerkers bij de oriëntatie op loopbaanmogelijkheden. Nadrukkelijk bedoeld om mensen aan het denken te zetten. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik heen? My Career helpt inzicht te verkrijgen in mogelijke vervolgstappen van een medewerker binnen óf buiten de organisatie/functie.

Keuze gemaakt?

Neem dan contact met ons op voor de verdere verwerking van jouw keuze of voor meer informatie.

Contact opnemen