Telefoon: +31(0)613911145     E-mail: info@bentveldenpartners.com

Over Bentveld & Partners

Wie zijn wij?

Elke organisatie heeft een eigen bedrijfscultuur met wensen en doelstellingen. Het aanbod van workshops, coachings- en opleidingstrajecten in (sales)gerichte communicatie is enorm. Maar het is niet alleen een diploma of certificaat van het opleidingsinstituut, de trainer of coach dat het verschil maakt. Het is de mens zelf. Want de persoon is bepalend voor het succes door de klant op een eigen unieke wijze centraal te stellen. Daarom hebben wij een wereld voor ogen waarin elk persoon zijn of haar kracht inzet door talent, karakter en ervaring te combineren.

We trainen met impact en coachen met oprechte aandacht voor de ontwikkeling van mens en organisatie. Leren doe je niet uit een boek, leren doe je door te doen! Wij kiezen vanuit dit perspectief samen met jou voor een praktijk- en resultaatgerichte aanpak en kijken naar alle elementen die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen. Met onze praktijkervaring reiken we tijdens trainingen en coachingsessies alle tools aan om succesvol aan de slag te gaan. Soms is dat confronterend, maar altijd leuk, opbouwend en leerzaam.

Telkens weer gaat het over het maken van keuzes. Zo kiezen wij er bewust voor een compact trainingsbureau te zijn en te blijven. Persoonlijk, op maat en resultaatgericht willen we onze deelnemers helpen inzicht te krijgen in hun gedragsmogelijkheden met als overkoepelend doel: succesvolle organisatie ontwikkelingen teweeg brengen. Dit doen we door te inspireren en onze kennis te delen waarbij grondhouding, vaardigheden en gedrag van de deelnemers het uitgangspunt vormen in onze ontwikkeltrajecten.
Uiteindelijk draait het om concreet resultaat dat passend is bij de visie, missie en strategie van jouw organisatie met enthousiaste mensen die concreet weten hoe zij het verschil kunnen maken.

Want business improvement creƫer je van mens tot mens.

Wil je weten wat een samenwerking met Bentveld & Partners jouw onderneming oplevert? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Klantgericht

Wij verdiepen ons in de behoefte achter de vraagstelling van onze opdrachtgevers. Hiermee bereiken wij een gezamenlijke en resultaatgerichte invulling van de opleidingsvraag.

24/7 Bereikbaar

Wij zijn online 24/7 bereikbaar.

Daadkracht

Vanuit de relatie met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een professionele en daadkrachtige invulling van onze opleidingstrajecten. Vanuit deze grondhouding realiseren wij de gewenste doelstelling(en) voor nu en in de toekomst.

WFT-Gecertificeerd

Bentveld en Partners is WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd en hiermee in staat om een unieke vertaalslag te maken van theorie naar praktijk in onze communicatietrainingen.

Vertrouwen

In onze opleidingstrajecten stellen wij de deelnemer centraal en gaan wij met respect om in het concreet realiseren van de opleidingsbehoefte.

Overtuiging

Bentveld & Partners is opgericht vanuit de overtuiging in het onderscheidend vermogen van de medewerkers binnen organisaties en dat een tevreden medewerker leidt tot een tevreden relatie.