Telefoon: +31(0)613911145     E-mail: info@bentveldenpartners.com

Training & Coaching

Populaire training- en coachingstrajecten

Om doelen en persoonlijke groei te bereiken, kunnen verschillende methodes worden ingezet zoals training en coaching.  Tijdens onze resultaatgerichte trainingstrajecten worden op interactieve wijze vaardigheden aangeleerd en wordt kennis verbreed door de trainer. Bij coaching ga je aan de hand van eigen doelstellingen zelf op zoek naar nieuwe kennis en inzichten. Vanuit onze coachingstrajecten stel je zelf de agenda en de doelen vast. Wij zorgen dat jouw persoonlijke prestatie wordt gemaximaliseerd middels het bijbrengen van vaardigheden en inzichten.

Inspirerend leiderschap voor directie en management

Sales management

Functioneringsgesprekken

Sollicitanten interviewen

Team development

Train de trainer

Meer informatie

Goede managers kunnen met mensen omgaan, ze motiveren, stimuleren en inspireren. Deze vaardigheden staan centraal in onze managementtrainingen en worden verrijkt met discussie- en vergadertechnieken.

Telefonische acquisitie

Salestraining

Verdiepingstraining sales

Account management

Commerciële vaardigheden binnendienst

Verkopen op beurzen

Meer informatie

Voor een succesvol klantgesprek heb je inzicht nodig in wie je tegenover je hebt. Je leert structuur aan te brengen in het verkoopgesprek, bezwaren op een klantgerichte wijze te weerleggen en gezamenlijk tot een gewenst eindresultaat te komen.

 

(Functie) gericht assessment in samenwerking met LTP,

bestaande uit:

Job-Fit

Pre-Fit

Live Development

My Career

Meer informatie

Vanuit onze op maat gemaakte assessments, in samenwerking met LTP, ben je in staat om inzicht te verkrijgen in mogelijke vervolgstappen van een (nieuwe) medewerker binnen óf buiten de organisatie/functie.

Communicatieve en sociale vaardigheden

Interne communicatie

Effectief communiceren

Feedback geven en ontvangen

Telefonische vaardigheden

Omgaan met klachten

Meer informatie

Goede (interne) communicatie is essentieel voor succesvol samenwerken. Je leert hoe je (emotionele) blokkades in de communicatie opheft en hiermee gezamenlijk een verhoging in efficiëntie en effectiviteit bereikt.

Bentveld en Partners:  Jouw kompas voor het bereiken van resultaatgerichte doelstellingen en een verhoging van het bedrijfsresultaat.